Qeveri: Central elektrik diellor dhe parku i erës janë dy investimet e reja strategjike në energjetikë

Shkup, 14 shtator – Qeveria në seancën e sotme të 106-të, në propozim të Komisionit për projekte strategjike investuese, me vendime të posaçme i konfirmoi si projekte investuese strategjike të Shoqatës për prodhimin e energjisë EFT “Solar” SHPKNJP Shkup dhe të Shoqatës për prodhim, tregti dhe shërbime “Veteren Park Virovi” SHPKNJP Shkup.

 

Siç kumtoi pres-shërbimi qeveritar, sipas mendimit të Komisionit për projekte strategjike investuese, projekti I EFT “Solar” për “Central elektrik diellor Erxhelia” dhe projekti i Parkut të erës Virovi për “Elektranë me erë Virovi” I plotësojnë kushtet për nxjerrjen e garancisë bankare e cila u nevojitet për mbyllje të plotë të procedures për investime stratgejike të konfirmuar me ligj. 

Related posts

Kosova vendi më i lirë për të jetuar – Zvicra vendi më i shtrenjtë në Evropë

D V

Një kompani e re e huaj dëshiron të ndërtojë fabrikë në ZZHTI Shtip

D V

Ulja e TVSH-së për energjinë elektrike në seancë plenare

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com