Qeveri: Sllavica Kotirova drejtoreshë e re e doganave

Shkup, 31 korrik – Qeveria ka zgjedhur ushtrues të ri të detyrës së drejtorit në Drejtorinë e Doganave.

 

Në mbledhjen e 93-të të qevrisë fillimisht u pranua vendimi i Komisionit që Goran Sugareskin ta shkarkohet nga detyra ushtruesit të detyrës së drejtorit të Drejtorisë së Doganave dhe në këtë post e emroi zëvendëls drejtoreshën e deritanishme, Sllavica Kotirova.

Related posts

Maksim Dimitrievski: Kjo është e papranueshme, duhet të ketë përgjegjësi

N E

Osmani: Mbështetje e pahamendur për sovranitetin dhe integritetin territorial të Ukrainës

Redaksia

UNICEF dhe UNESKO: Hapja e sërishme e shkollave nuk mund të presë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com