Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

QEVERIA/Do të formohet këshill i ri për mbrojtjen e konsumatorëve

Shkup, 23 shkurt – Në mbledhjen e sotme, Qeveria e shqyrtoi dhe e miratoi Informacionin për formimin e një Këshilli të ri për mbrojtjen e konsumatorëve dhe miratoi Vendim për ndryshimin e anëtarëve të Këshillit për mbrojtjen e konsumatorëve.

“Këshilli në thelb ka për qëllim të kujdeset për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të konsumatorëve lidhur me mbrojtjen e shëndetit, sigurisë, interesave ekonomike dhe për informimin e tyre të rregullt në realizimin e të drejtave të tyre. Këshilli studion rregulloret ekzistuese ligjore dhe propozon ndryshime të duhura në fushën e mbrojtjes ligjore të konsumatorëve, e ndjek realizimin e Programit për mbrojtjen e konsumatorëve dhe i propozon Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut masa për realizimin e tij”, thekson shërbimi qeveritar për shtyp. (Zhurnal.mk)

Postime të ngjashme

Analistët për Zhurnal: Problemi me bullgarët do të jetë më shumë serioz se ai grek

Z H

Qeveria miraton Propozim ligjin për shpallje të malit Sharr si Park Kombëtar

T E

Georgievski: Nëse i falëm serbët, pse mos falim dhe bullgarët

T E

Delegacioni kuvendor mori pjesë në onlajn takimet e shkurtit të AP-së së NATO-s

R Zh

Mariçiq: Fillimi i negociatave kyçe në definimin e ritmit të reformave

T E

Qeveria miraton emrat e ri të rrugëve të Shkupit

T E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...