Qeveria do të mbajë mbledhje tematike për iniciativa dhe aktivitete të vendeve të Ballkanit Perëndimor

Shkup, 8 tetor – Qeveria sot përmes lidhjes video-konferenciere do ta mbajë mbledhjen e 110-të tematike, në të cilën do të shqyrtohen informacionet për negociatat e bëra për harmonizimin e Deklaratës së përbashkët për rrjedhë të lirë të të dhënave në rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe të Deklaratës së përbashkët ndërvepruese për Ballkanin Perëndimor.

 

Siç informojnë nga pres-shërbimi, dy informacionet janë operacionalizim për fillimin e aktiviteteve dhe iniciativave të vendeve të Ballkanit drejtë bashkëpunimit të përforcuar rajonal për mbështetje të integrimit digjital, shkëmbim të informacioneve në mënyrë të hapur, ndërveprues dhe të sigurt, me përqendrim drejtë rrjedhës së lirë të të dhënave.

Related posts

Analizë: Pse gjithnjë objektet gastronomike janë në shenjë të masave restriktive!?

Redaksia

Ahmeti sot do të shpalos platformën për zgjedhjet lokale

D V

Republika e Maqedonisë së Veriut dhe Republika e Filipineve vendosën marrëdhënie diplomatike

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More