Qeveria do t’i mbajë seancën e 111-të dhe të 112-të

Shkup, 13 tetor – Qeveria sot do t’i mbajë seancën e 111-të dhe të 112-të. Në kuadër të mbledhjes së 111-të tematike, do të shqyrtohen ma shumë informacione për nënshkrimin e marrëveshjeve për ndarjen e ndihmës financiare kompanive në përputhje me Ligjin për mbështetje financiare të investimeve, ndërsa të përgatitura dhe të propozuara nga Agjencia për investime të huaja dhe promovim të eksportit.

Në mbledhjen e 112-të është Propozim-Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për shërbime për të cilin si propozues paraqitet Ministria e Ekonomisë.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohen edhe informacione për rrjedhën e negociatave për qasje drejt Marrëveshjes së Organizatës Botërore dhe Tregtisë për furnizime publike.

Për konkluzat dhe vendimet nga mbledhjet e sotme të Qeverisë, opinioni do të informohet përmes kumtesës.

Related posts

17 të shëruar dhe 74 raste të reja me Covid, vdesin dy pacientë

Z H

A po mjekohen sipas protokoleve pacientët e prekur nga Covid? Flet Filipçe

Redaksia

Filloi fushata zgjedhore në Maqedoni, të gjitha partitë të bindura në fitore!

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More