Agjencia Zhurnal.mk

Qeveria e Maqedonisë publikon protokollet për punë në vendet ku ka rrezik nga përhapja e Covid-19

Shkup, 3 korrik, Zhurnal.mk – Në ueb-faqen e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut janë publikuar protokollet për punë në vendet ku ka rrezik nga përhapja e coronavirusit.

Janë publikuar disa protokollet siç janë për vendet e lojërave të fatit, i hoteleve, muzeve, galerive, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ka edhe rekomandime dhe udhëzime për parandalim nga përhapja e coronavirusit gjatë hyrjes së shtetasve të Maqedonisë dhe të huaj në vend.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!