Maqedoni TOP LAJM

Qeveria emëron drejtorët e rinjë (Emrat)

Zhurnal Ads

Shkup, 3 nëntor – Qeveria në seancën e sotme krahas vendimeve të shumta që ka marrë mbi masat për Covid 19, ka bërë edhe disa emërime kadrovike e mes tyre ka emëruar disa drejtor dhe zëvendës drejtor, dhe atë:

Qeveria ka emëruar bordin e ri të Telekom në përbërje të:

Shkodrane Zenuni Dardhishta

Bardhyl Nasufi

Nina Angelovska

Sadulla Duraku

Aqif Mehdiu

Ndërsa gjithashtu qeveria ka emëruar drejtorët si në vazhdim:

Elizabeta Naumovska – Drejtor në Qendrën për provim shtetërorë

Bekim Maksuti – Drejtor në Drejtorinë për mbrojtje dhe shpëtim

Stojance Angelov – Drejtor në Qendrën për menaxhim me kriza

Stevo Krstevski – Drejtor tek Fondi për sigurim shëndetësorë

Biljana Jovanovska – Drejtor në Fondin për sigurim pensional dhe invalidor

Senat Ahmedi – Drejtor në Inspektorain për vetqeverisje lokale.

Postime të ngjashme

Maqedonia, Shqipëria, Mali i Zi u bashkohen sanksioneve të BE-së kundër Bjellorusisë

Z H

A e ndihmuan vauçerat turizmin vendor? Hotelierët: 70% të mysafirëve i kemi me kartela turistike

T E

Fillojnë punimet për rregullimin e kanalizimit në Fushë Tophanë

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...