Agjencia Zhurnal.mk

Qeveria merr masa shtesë: Ndalohen hyrje-daljet e qytetarëve në Malishevë

Prishtinë, 15 mars – Zhurnal.mk – Qeveria ka mbajtur mbledhje të jashtëzakonshme sonte, prej ku dhe ka marrë vendim për masa shtesë pas konfirmimit të rasteve pozitive me Corona Virus COVID-19 në vazhdimësi të vendimit të Qeverisë Nr.01/09, të datës 13 mars 2020.

Masat shtesë që janë ndërmarrë në këtë mbledhje të jashtëzakonshme të Qeverisë së Kosovës janë si në vijim:

1.Ndalohen hyrje-daljet e qytetarëve në Komunën e Malishevës.

2.Obligohet Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Ministria e Shëndetësisë dhe institucionet tjera relevante të kryejnë të gjitha procedurat për zbatimin e këtij vendimi, njofton Klan Kosova.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...