Agjencia Zhurnal.mk

Qeveria miratoi dekretin për anulimin e zgjedhjeve të 12 prillit

Shkup, 22 mars – Zhurnal.mk – Pas shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme dhe masës për orë policore, Qeveria në seancën e sotme ka miratuar dekret me të cilin ka pezulluar të gjitha veprimet për kryerjen e zgjedhjeve parlamentare në Republikën e Maqedonisë Veriore, të planifikuara për 12 Prill 2020.

Me këtë dekret Qeveria e ka obliguar Komisionin Shtetrorë të Zgjedhjeve që e njëjta ta sigurojë dhe ta ruaj materialin dhe dokumentacionin zgjedhorë, deri në momentin kur të rifillon fushata dhe në momentin kur të kalojë gjendja e jashtëzakonshme.

Në dekretin e Qeverisë thuhet se KSHZ-ja, brenda një dite nga dita e mbarimit të gjendjes së jashtëzakonshme, do të publikojë në faqen e saj të internetit një orar të rishikuar për vazhdimin e veprimtarisë zgjedhore.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...