Qeveria miratoi përkrahje prej 2.460.000 denarë për 80 ciceronë të licencuar turistikë

Shkup, 6 korrik – Qeveria në seancën e sotme mori vendim që të miratohen 2.460.000 denarë për 80 ciceronë të licencuar turistikë, të cilët i kanë plotësuar kushtet dhe kriteret e konfirmuara në thirrjen publike.

 

Me këtë vendim, ciceronëve turistikë do t’u paguhet përkrahje e njëfishtë financiare në vlerë prej 30.750 denarë për tejkalimin e pasojave nga kovid-kriza, e përfshirë në paketën e gjashtë të masave, kumtoi pres shërbimi i Qeverisë.

Related posts

Osmani dhe Gërvalla nënshkruan Marrëveshje për Bashkëpunim në fushën e Diasporës

D V

Fillon konferenca dyditore ndërkombëtare “Rimëkëmbja dhe rritja ekonomike pas Kovid-19”

Redaksia

Sela: Pse shkoi Artan Grubi me 20 persona të nesërmen në spitalin e djegur në Tetovë?

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More