Agjencia Zhurnal.mk

Qeveria shkarkon nga detyra prefektin e Qarkut Berat

Qeveria ka shkarkuar nga detyra prefektin e Qarkut Berat Harilla Dafa.

Me vendimin e sotëm, qeveria shkarkoi Dafën dhe emëroi në vend të tij Valbona Zylfytari.

Dafa ishte emëruar në detyrë që prej nëntorit të 2017.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...