Agjencia Zhurnal.mk

Qeveria sjellë vendim: Ndalohet lëvizja gjatë uikendit nga ora 16 deri në ora 05

Shkup, 25 mars – Zhurnal.mk – Me qëllim mbrojtje më e madhe e qytetarëve nga përhapja e korona virusit, Qeveria ka sjellë vendim për masa shtesë për lëvizjen e qytetarëve, informon Zhurnal.

Me këtë vendim, Qeveria ka vendosur që të ndalojë lëvizjen e qytetarëve gjatë uikendit, gjegjësisht të shtunën dhe të dielën nga ora 16 e pasdites, deri në ora 05 e mëngjesit.

Njëherit, ngelin në fuqi edhe vendimet e mëparshme të cilat po zbatohen që disa ditë./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...