Agjencia Zhurnal.mk
Arsimi dhe Shkenca Maqedoni TOP LAJM

Qeveria vendosi, kopshtet hapen më 9 shtator

Shkup, 1 shtator – Zhurnal.mk – Në seancën e sotme, Qeveria miratoi Informacionin për rihapjen e institucioneve për kujdesin dhe edukimin e fëmijëve – kopshtet/qendrat për zhvillimin të fëmijërisë së hershme gjatë pandemisë KOVID-19, e cila është planifikuar nga 9 shtatori i vitit 2020.

“Deri atëherë, kopshtet janë të detyruara të përgatiten për punë. Qeveria u rekomandon të gjitha njësive të vetëqeverisjes lokale që janë themeluese të institucioneve publike për kujdesin dhe edukimin e fëmijëve të sigurojnë hapësirë ​​shtesë ose të përshtatin hapësirën e duhur për nevojat e kopshteve nëse kopshti ka nevojë për kujdes të fëmijëve në përputhje me Protokollin për aktivitetet në institucionet për kujdesin dhe edukimin e fëmijëve, si dhe të sigurojnë personelin e duhur të duhur për periudhën kohore deri në kohëzgjatjen e epidemisë me KOVID-19, nëse kopshti ka nevojë për punë urgjente dhe të domosdoshme për funksionimin e papenguar”, kumtoi pres-shërbimi i qeverisë.

Postime të ngjashme

Në Bllacë u inauguruan “Muri i Kujtesës” dhe parku “Hasan Prishtina”

R Zh

Rasti “Mafia”, VMRO: Spasovski i fotografuar me të burgosurit

R Zh

Prokuroria kumton detaje për aksionin anti-drogë: Janë arrestuar 6 persona

R Zh

Smogu i helmon qytetarët deri në pranverë

R Zh

Mbështetje teknike nga Ambasada e SHBA-së dhe bashkëpunim me MPB-në për konfiskim të drogës

R Zh

Hubejb Alili, hafizi më i ri në Shkup

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...