Agjencia Zhurnal.mk

QIK- Shkup ju fton në koncertin e tenorit Mustafa Imeri- Tafa dhe Friends

QIK – Shkup ju fton në koncertin e tenorit Mustafa Imeri – Tafa & Friends, i cili do të mbahet më 04.12.2019 në sallën kamertale të Filharmonisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Marrin pjesë: Mustafa Imeri – tenor, Zana Ramadani – sopran, Besarta Murtezani – sopran, Eva Zhivkovska – sopran, Ismet Vejseli – tenor, orkestri kamertal me dirigjent Behar Veseli dhe Oxygen Band.

Biletat për koncertin janë falas dhe mund të mirren në QIK – Shkup.
Për më shumë informacione – 070/727-397.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...