Qindra ushtarë të NATO-s zbarkojnë në Strugë

Strugë, 18 shtator – Në kohën kur po bëhen lojrëa politike me “Ballkanin e Hapur” dhe kërcënimet e Vuçiqit për luftë, NATO zbarkon në Strugë dhe Ohër të Maqedonise (NATO Exercise North Macedonia 2021), njofton gazeta zvicerane në shqip Le Canton27.ch

Ushtrimi i NATO -s EADRCC Maqedonia e Veriut 2021.

Ushtrimi “MAQEDONIA VERIORE 2021”, e bashkëorganizuar nga Qendra Koordinuese Euro-Atlantike e NATO-s për Reagimin e Fatkeqësive (EADRCC) dhe Qendra për Menaxhimin e Krizave në Maqedoninë e Veriut, do të zhvillohet nga 20 deri më 23 shtator 2021.

Ky ushtrim zhvillohet në zonën e Ohrit dhe Strugës.

Related posts

Filloi votimi për zgjedhjet lokale, votojnë të sëmurët, të pafuqishmit, personat me Kovid-19, të burgosurit

D V

Aksion për pyllëzim të sipërfaqeve të djegura në atarin e fshatit Tenovë

D V

ODIHR filloi misioni vëzhgues për zgjedhjet lokale

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More