Qytetarëve që ju shkelen të drejtat gjatë zgjedhjeve lokale mund të raportojnë atë në linjën falas tek Avokati i Popullit

Shkup, 6 shtator  – Qytetarët nëse mendojnë se u është shkelur ndonjë e drejtë gjatë regjistrimit dhe në Zgjedhjeve lokale për vitin 2021, prej sot do të mund të raportojnë në Zyrën e Avokatit të popullit në linjën telefonike falas 0800 54321.

 

“Për paraqitjet e qytetarëve do të veprohen menjëherë, pra procedura e zakonshme për paraqitjen e ankesës nuk do të ndiqet, por ankesat do të përgatiten me telefon. Është e rëndësishme të theksohet se Avokati i Popullit do të mbrojë të drejtat e qytetarëve duke kërkuar veprim të shpejtë dhe efikas nga organet kompetente në procesin e regjistrimit dhe zgjedhjeve dhe nga institucionet e tjera që janë të detyruara të sigurojnë mbrojtjen e të drejtave të garantuara të qytetarëve”, theksohet në kumtesën e Avokatit të Popullit.

Linja telefonike do të funksionojë gjatë kohëzgjatjes së regjistrimit dhe dy rretheve të Zgjedhjeve lokale. 

Related posts

Lajm i mirë për shoferët, ulen çmimet e derivateve

Z H

Balovski: Personat që mendojnë se kanë alergji është më mirë të izolohen

Redaksia

Nevzat Bejta për rastin tragjik: Mbrëmja e së mërkurës po na bëhet e zymtë

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com