Agjencia Zhurnal.mk

Qyteti i Shkupit bën dezinfektimin e bregut të lumit Vardar

Shkup, 6 qershor – Ekipet e Qytetit të Shkupit dhe ekipet e Brigadës së Zjarrfikës të Shkupit sot kanë realizuar përsëri një aksion për larjen dhe dezinfektimin e bregut të lumit Vardar.

Larja është bërë me dezinfektues të veçantë në hapësirat publike në kalanë e Vardarit dhe pajisje dezinfektuese.

Qyteti i Shkupit vazhdimisht kryen aktivitete për pastrimin dhe dezinfektimin e hapësirave publike në qytet me qëllim ngritjen e nivelit të higjienës publike dhe mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve nga përhapja e koronavirusit, dhe gjatë periudhës së kaluar SHP “Higjiena Komunale” çdo ditë larja e makinerive me mjete dhe dezinfektimi i rrugëve dhe bulevardeve kryesore në të gjitha komunat e Shkupit, si dhe larja manuale dhe dezinfektimi i zonave më të shpeshta publike në zonën e qytetit. Dezinfektuesit e mbeturinave të vendosur në territorin e qytetit të Shkupit – kontejnerë nëntokësore dhe mbi tokë dezinfektohen vazhdimisht, theksojnë nga komuna.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!