Qyteti i Shkupit do të ndajë ndihmë në të holla për familjet e viktimave në zjarrin në Tetovë

Shkup, 14 tetor – Këshilli i Qytetit të Shkupit sot në mbledhjen e saj ka vendosur që familjeve të viktimave në zjarrin në spitalin modular në Tetovë t’u ndajë ndihmë në të holla pre100.000 denarë në shumë neto.

Ndihma në të holla u ndahet si shprehje e solidaritetit ndaj familjeve të viktimave në zjarrin në spitalin modular në Tetovë, kanë njoftuar nga Qyteti i Shkupit.

Në këtë mbledhje të fundit në këtë përbërje të Këshillit të Qytetit të Shkupit, kryetari Petre Shilgov ka falënderuar të gjithë këshilltarët për bashkëpunimin e mirë në katër vitet e kaluara, qëndron në kumtesë.

Related posts

Destani për Forumin e Prespës: Ngjarja më e madhe e mbajtur ndonjëherë në Maqedoninë Veriore

D V

Tragjedia në Tetovë, reagon Meta: Mendimet dhe lutjet e mia janë për njerëzit atje

Redaksia

BFI me njoftim / Ja kur dhe si do falet Kurban Bajrami

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More