Ra bora e parë në Maleshevia

Pehçevë, 14 tetor – Ra bora e parë në Maleshevia. Reshjet  e dëborës më të shprehura janë në vendin Kriva Krusha në Pehçevë, ku prej në mëngjes intensivisht bie borë, ndërsa në komunat tjera  nga rajoni i Malishevisë, Makedonska Kamenicë, Dellçevë dhe Berovë mbisundojnë reshje të shiut.

 

Komunikacioni,  siç lajmërojnë shoferët, zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, në disa vende të mbuluara me borë.

Gjithë komunikacioni  në rrugën rajonale Dellçevë-Pehçevë-Berovë zhvillohet pa rrëshqitje të dheut dhe probleme në rrugë.

Related posts

Gjatë muajit gusht në Gostivar kanë vdekur 69 persona si pasojë e Kovid-19

N E

Kompania “DHL Ekspres Maqedoni” ka zgjeruar flotën e saj me aeroplanë Boeing 737-400SF

D V

Markovski- Nikolla: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë gjeneratorë më të mëdhenj të stabilitetit në Ballkan Perëndimor

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More