Agjencia Zhurnal.mk

Rahul Gandhi jep dorëheqjen si lideri kryesor i opozitës në Indi

Udhëheqësi i partisë kryesore të Kongresit të opozitës në Indi, Rahul Gandhi, ka dhënë dorëheqje.

Në letrën e tij të dorëheqjes, të cilën ai e bëri publike në Twitter të enjten, mori përgjegjësinë për humbjen e partisë në zgjedhjet e fundit të përgjithshme.

Ai kishte dhënë lajmin se do të jepte dorëheqje, por udhëheqësit e partisë kishin shpresuar që ai të ndryshonin mendje.

Babai i Gandhi, gjyshja dhe stërgjyshi ishin të gjithë kryeministra.

Në letrën ai shtoi se derisa nuk kishte “urrejtje apo zemërim” ndaj partisë në pushtet të Indisë Bharatiya Janata (BJP).

Por ai ka vënë në pikëpyetje paanshmërinë e zgjedhjeve duke thënë se “ne nuk luftuam me një parti politike…ne luftuam me gjithë makinerinë e shtetit indian”.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...