Agjencia Zhurnal.mk

Rama: Ballkani ndodhet si në një varkë në mes të detit

Davos, 8 nentor – Kryeministri Edi Rama, nga Gjeneva ku po merr pjesë në Forumin Ekonomik të Davos-it, ka theksuar se është e rëndësishme të kuptohet se procesi i integrimit, është shumë i rëndësishme. Ai ka theksuar se Shqipëria do të bëjë më të mirë për të rritur bashkëpunimin në Rajon.

Rama është shprehur se “Ballkani ndodhet si në një  varkë në mes të detit, pasi na e kanë marrë me forcë busullën”. “BE ka nevojë për Ballkanin Perëndimor, po aq sa ne kemi nevojë për BE. Ata që nuk e kuptojnë këtë nuk kuptojnë mirë çfarë është në lojë, apo cilat janë sfidat e sotme dhe të së ardhmes”,-tha Rama.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...