Agjencia Zhurnal.mk

Rama: Nuk kam ndërmend të lë detyrën e Kryeministrit

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka përsëritur qëndrimin se nuk do të heqë dorë nga posti i të parit të ekzekutivit, pasi ka marrë besimin e qytetarëve për një mandat të plotë.

Poashtu Rama u shpreh i vendosur se më 30 qershor do të mbahen zgjedhjet lokale. Nëse dikush dënohet për krime zgjedhore do ti ndalohet përjetë hyrja në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në vendet e Bashkimit Evropian ka thënë Rama.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...