Agjencia Zhurnal.mk

Rama nxjerr videon: 2 minuta informacion për vdekshmërinë dhe shërueshmërinë nga virusi që po sulmon botën

Kryeministri Edi Rama ka nxjerr një video informuese në facebook mbi vdekshmërinë dhe shërueshmërinë nga virusi që po sulmon botën.

Statusi i Ramës

🔴 2 MINUTA INFORMACION SHUMË I DOBISHËM PËR TË MËSUAR MBI PREKSHMËRINË, VDEKSHMËRINË DHE SHËRUESHMËRINË NGA VIRUSI QË PO SULMON BOTËN

🔴 80% E TË PREKURVE NUK DO TË KENË ASNJË SHENJË DHE DO TA KALOJNË PA E MARRË VESH

🔴 80% E ATYRE QË KANË SHENJA DO T’A KALOJNË SI NJË GRIP TË ZAKONSHËM NË SHTËPI

🔴 FRIKË ASPAK, KUJDES PO!

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...