Agjencia Zhurnal.mk

Rama përgjigjet për herë të parë për kërcënimet me jetë nga i riu

Pak ditë më parë antiterrori shoqëroi për disa orë dhe më pas liroi pak ditë më parë një të ri nga Puka që i kishte dërguar mesazhe kërcënuese në telefon kryeministrit Edi Rama.

I pyetur sot nga gazetarët nëse ka marrë këto mesazhe, kryeministri Rama nuk preferoi ta komentonte duke thënë se janë cështje që nuk e shqetësojnë këto tema.

“S’janë tema që më shqetësojnë, as me interesojnë. Ajo që më intereson është dhënia e një shtyse të re procesit qeverisës për një përfundim me sukses të këtij mandati, shtysë që nis me ligjin special kundër atyre që janë shpërndarë në territore të caktuara e kujtojnë se llogaritë janë të mbyllura, tani është koha të bëhen llogaritë për pasuri të vëna në mënyrë kriminale”, tha shefi i qeverisë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...