Agjencia Zhurnal.mk

Ramcilovic thumbon Pepicin: Derisa ishit në pushtet nuk kishit asnjë boshnjak në Qeveri

Shkup, 25 shtator – Ish Nënkryetari i Parlamentit, Zeqir Ramcilovic, reagoi ndaj deklaratës së Avdija Pepic i cili tha se teza “një shoqëri për të gjithë” vlen vetëm për zgjedhjet dhe fushatën zgjedhore kur LSDM ka nevojë për votat e boshnjakëve.

“Hipokrite për ju, z. Pepic, të thoni se është skandaloze që nuk ka asnjë përfaqësues të vetëm boshnjak në linjën e zëvendësministrave. Ju keni qenë në pushtet për tre mandate, ndoshta për shkak të interesit personal ju kurrë nuk keni luftuar për një Boshnjak në Qeveri, dhe VMRO DPMNE kurrë nuk ka pasur një Boshnjak të vetëm në qeverinë e saj. Jam krenar që në mandatin e fundit në bashkëpunim me LSDM kemi pasur një Zëvendës Ministër dhe Ministër Teknik në Qeveria e komunitetit boshnjak dhe për herë të parë kjo shumicë parlamentare votoi për nënkryetarin e asamblesë nga komunitetet më të vogla, përkatësisht boshnjakët, dhe në të ardhmen boshnjakët do të përfaqësohen në mënyrë adekuate, ndryshe nga kur ishit deputetë. Boshnjakët me votën e tyre më 15 korrik “Ata ju falënderuan për kujdesin tuaj dhe ju treguan qartë se ku është vendi juaj si politikan dhe partneri juaj i koalicionit VMRO DPMNE,” shkroi Ramçiloviç.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...