Agjencia Zhurnal.mk

Rashkovski paralajmëron padi kundër disa personave dhe portaleve për shpifje

Shkup, 2 korrik, zhurnal.mk – Sekretari Gjeneral i Qeverisë, Dragi Rashkovski në pres konferencën e sotme ka informuar se do të ngritët padi për shpifje dhe nënçmim drejt më shumë personave dhe internet portaleve, përshkak të rastit për tenderin e M-NAV-it.

Siç theksoi Rashkovski, padi do të ngritet kundër Ivanka Vasilevskës, Milenko Nedelkovskit, Lubço Zlatevit, Goran Momirovskit, Partisë E Majta, Irena Radovanoviqit, Lubço Pavlevskit si dhe Valon Belës.

Procedura arbitrare do të dorëzohet kundër portaleve “Kurir”, “Ekspres”, “Infomaks” dhe “Lider”.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...