Agjencia Zhurnal.mk

Regjistrohen 271 shkelje për mosmbajtjen e maskës

Shkup, 1 gusht – Gjatë 24 orët e kaluara (31.07/01.08.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, janë regjistruar 271 shkelje për mosmbajtjen e maskës për mbrojtje nga Covid-19.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel të gjithë qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga koronavirusi.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!