Agjencia Zhurnal.mk

Republika e ​San Marinos para falimentimit

Republika e San Marinos është në rrezik të falimentojë për shkak të krizës ekonomike që ndodhi pas pandemisë Covid-19, dhe për shkak të borxhit ajo mund të humbasë pavarësinë e saj 1300-vjeçare “, shkruan e përditshmja ‘Il fatto Quotidiano’.

Në fillim të pandemisë, San Marino hezitoi për shkaqe ekonomike të vendosë karantinën dhe pasi 1.200 qytetarë nga gjithsej 33,000 u infektuan, autoritetet u detyruan të vendosin masa kufizuese.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!