Rexhepi: Miratohet ligji për ndërtimet pa leje

Zv/ministri i transportit dhe lidhjeve Bekim Rexhepi, njofton se sot edhe zyrtarisht parlamenti miratoi ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veprim me objektet e ndërtuara pa leje. 

 

Duke pasur parasysh se ka lëndë të vazhdueshme të kërkesave për përcaktimin e statusit juridik të objekteve pa leje të parashtruara në afatet ligjore paraprakisht të parapara, si dhe lëndët që janë në procedurë të ankimimit, afati i vlefshmërisë së këtij ligji vazhdohet për pesë vite.

Parlamenti e miratoi këtë ligj për të mbrojur të drejtat e qytetarëve të cilët kanë parashturar kërkesë pë përcaktimin e statusit juridik të objekteve pa leje.

Related posts

Inflacioni në Eurozonë arrin në 3 për qind, niveli më i lartë brenda një dekade

D V

Pakoja për Ringjallje Ekonomike, borxhe për gjeneratat e reja

D V

Investimet e huaja në Shqipëri arritën në 234 milionë euro

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com