Rexhepi: Programi im është bërë më material të recikluar

Shkup, 28 shtator – Kandidati për kryetar të Çairit, Kastriot Rexhepi në Program200, në Alsat-M, ka treguar se programi i tij është bërë më material të recikluar derisa ka theksuar se slogani duhet të përputhet me veprat.

 

“Slogani blertë dhe nuk është kujdesur aspak për mjedisin, unë jam anëtar i një grupi që ka të bëjë me mjedisin, derisa programi im është bërë nga materiali i recikluar. Mendoj që slogani duhet të përputhet me veprat. Ndërsa slogani ‘pastër’ është koalicionim me VMRO-DPMNE, atëherë mendoj që fjalët nuk përputhen me vepra”, tha Rexhepi.//Alsat-M

Related posts

Rasti i “Durmo Tours”, shtyhet sërish seanca gjyqësore

N E

Boçvarski në inspektim të ndërtimit të fazës së dytë të rrugës ekspres Shtip-Radovish

D V

Zbulohet ilaçi kundër koronavirusit , në Angli nis përdorimi

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More