Agjencia Zhurnal.mk

Rikonstruime dhe sanime në shumë rrugë

Shkup, 14 maj – Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” informojnë se janë duke u zbatuar rikonstruime dhe sanime të rrugëve në akset rrugore Siniçan-Pirok-Vrapçisht, si edhe në aksin rrugo A2 rruga lidhëse me Negotinën.

Siç kumtoi sot Lidhja Automoto e Maqedonisë (LAMM) nga data 20 e këtij muaji në aksin rrugor P2234 Jegunoc-Radushë do të zbatohen punime në rrugë, shtrimi me asfalt të ri, ndërsa aktivitetet do të zgjasin 30 ditë.

“Kompania “Shtrabah” është duke e bërë rikonstruimin e plotë të aksit rrugor Tetovë – Kodra e Diellit që do të zgjasë deri në fund të këtij viti. Në vendet për zbatimin e punimeve ndërtimore do të vihet sinjalizim përkatës i komunikacionit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...