Agjencia Zhurnal.mk

Rikthehet pas 4 muajsh transporti publik në Tiranë, gjoba për pasagjerët nëse nuk mbajnë maska

Pas katër muajsh ndërprerje për shkak të pandemisë COVID-19, transporti publik në Tiranë është rikthyer ditën e sotme.

Kushtet janë të reja dhe në përputhje me situatën epidemike që po kalon vendi, njësoj si çdo shtet tjetër i botës.

Ndërgjegjësimi i qytetarëve vihet re në çdo urban dhe në çdo stacion. Ata janë të pajisur me maska dhe ruajnë distancimin fizik.

Fakti që urbanët qëndruan pezull dhe nuk e nisën punën ditën që Ministria e Shëndetësisë e përcaktoi, kishte të bënte me pikat e protokollit anti covid, konkretisht kishte të bënte me gjobat që duhet të merrnin punonjësit e transportit nëse në mjete kishte persona që nuk vendosnin maska apo nuk ruanin distancën.

Pas më shumë se dy javë protestash, Bashkia e Tiranës arriti dakordësinë me shoqatën e transportit qytetas për të paktën një pikë.

Në rast të shkeljes së rregullave të distancimit social, gjobën e paguan pasagjeri.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!