Rindërtimi i rrugës lokale Tetovë – f.Sellcë

Shkup, 7 shtator – Ka filluar rindërtimi i rrugës lokale Tetovë – Sellcë, nga hyrja e fshatit deri tek lapidari ku ndahet rruga për në fshatin Llacë.Advertisements

 

Ky projekt gjithashtu financohet nga programi qeveritar i TAV, dhe është i një rëndësie të veçantë për banorët e malësisë së Tetovës.

Related posts

Analizë: Frika dhe dëshira për koalicionim mes partive politike në zgjedhjet lokale

Z H

Nga dita e nesërme qytetarët e Maqedonisë do të mund t’i marrin letrnjoftimet

D V

Biber: Porositë e Merkelit për Maqedoninë e Veriut tregojnë ndikimin gjerman mbi zgjerimin

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More