Rinia shpreh respekt për punën e palodhshme të personelit mjekësor

Shkup, 11 tetor – Respekt për angazhimin maksimal në betejën për të luftuar virusin CoVid-19 dhe porosi për t’u vaksinuar, ka qenë qëllimi i organizimit të Forumit Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar për të dhuruar lule për personelin mjekësor të Spitalit dhe Shtëpisë së Shëndetit në Gostivar.

Të rinjët e Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar gjatë ditës së djeshme qëndruan në Spitalin dhe Shtëpinë e Shëndetit në Gostivar për të shprehur mirënjohje për mjekët dhe stafin mjekësor që po japin kontribut mbivlerësues për të kaluar sfidën e shekullit që e gjithë bota e quajti luftë me armikun e padukshëm.

Forumi Rinor i Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar vijon me aktivitete të përditshme që organizohen në Green Club, një klub i të rinjëve të Gostivarit.

Related posts

Murseli vizitoi pikat e vaksinimit në Tetovë, siguron kushte për stafin shëndetësor

D V

Aleanca për Shqiptarët: Bisedë me qytetarët nga Xhamia e Larme deri tek Lagjja Qendër

D V

Objekti i Poliklinikës në Komunën e Sarajit shumë afër përfundimit

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More