Agjencia Zhurnal.mk

Rinisja e punës për bizneset, Rama nxjerr videon: Ja si do veproni për të lëvizur

Lehtesim levizjeje per te gjithe ata qe i takojne listes se re te bizneseve qe prej dites se sotme rinisen aktivitetin e tyre.

Kryeministri Rama ka publilkuar sot ne Facebook, videon informuese me menyren se si duhet te procedoni per te qarkulluar gjithe ju qe jeni pjese e listes se re te bizneseve te miratuara per rinisje aktiviteti.

Ne portalin e-albania jane shtuar tre seksione te dedikuara sipas nevojes se subjekteve: transporti per stafin me autobuse ose furgona, leje per bizneset qe ofrojne sherbim 24 ore ne 24 dhe leje dalje per sherbime private dhe publike ne cdo kohe brenda fashes orare zyrtare, 05:00 deri 17:30.

Kryeministri Rama video ne FB:
🟢LEHTËSOHET LËVIZJA PËR BIZNESET E LEJUARA! GATI “LEJE QARKULLIMI SIPAS NEVOJËS SË SUBJEKTEVE” NË www.e-albania.al

🟢TRE SEKSIONE TË DEDIKUARA SIPAS PROFILIT TË BIZNESIT, PËR:

✅ TRANSPORT PËR STAFIN ME AUTOBUSË OSE FURGONA

✅ LEJE-DALJE PËR TË MARRË SHËRBIME PRIVATE DHE PUBLIKE NË ÇDO KOHË BRENDA FASHËS ORARE ZYRTARE: 05.00-17.30

✅ LEJE E VEÇANTË PËR BIZNESET QË OFROJNË SHËRBIM 24/24

🔴KUJDES! ABUZIMI ME APLIKIMET PËR LEJE DUKE ZGJEDHUR SEKSIONIN QË NUK KA ASNJË LIDHJE ME AKTIVITETIN TUAJ, SJELL BLLOKIMIN E BIZNESIT TUAJ NË SISTEM.

🟢NDIQNI VIDEON ORIENTUESE PËR PROCEDURËN DHE TË GJITHA PAQARTËSITË! 👇

🟢LEHTËSOHET LËVIZJA PËR BIZNESET E LEJUARA! GATI “LEJE QARKULLIMI SIPAS NEVOJËS SË SUBJEKTEVE” NË www.e-albania.al 🟢TRE SEKSIONE TË DEDIKUARA SIPAS PROFILIT TË BIZNESIT, PËR:✅ TRANSPORT PËR STAFIN ME AUTOBUSË OSE FURGONA✅ LEJE-DALJE PËR TË MARRË SHËRBIME PRIVATE DHE PUBLIKE NË ÇDO KOHË BRENDA FASHËS ORARE ZYRTARE: 05.00-17.30✅ LEJE E VEÇANTË PËR BIZNESET QË OFROJNË SHËRBIM 24/24🔴KUJDES! ABUZIMI ME APLIKIMET PËR LEJE DUKE ZGJEDHUR SEKSIONIN QË NUK KA ASNJË LIDHJE ME AKTIVITETIN TUAJ, SJELL BLLOKIMIN E BIZNESIT TUAJ NË SISTEM.🟢NDIQNI VIDEON ORIENTUESE PËR PROCEDURËN DHE TË GJITHA PAQARTËSITË! 👇

Posted by Edi Rama on Monday, April 27, 2020

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...