Agjencia Zhurnal.mk

Robert Berishës ia konfiskojnë sintin në konvikt, i theu rregullat e karantinës

Artistit Robert Berisha i është konfiskuar sinti me të cilën po argëtonte vetën dhe persona tjerë të cilët janë po ashtu në karantinë.

Arsyeja pse i është konfiskuar instrumenti muzikor është sepse shumë persona të tjerë po shkonin që të e dëgjonin dhe kështu po thyenin rregullat e karantinës.

Berisha është në karantinën e improvizuar në konviktet e studentëve. Aty qëndrojnë personat që janë futur në Kosovë pas përhapjes së virusit Covid-19 për një periudhë 14 ditore.

Robert Berisha është ankuar më herët për kushtet që janë në qendrën studentore. /Express/

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...