Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

“Rregullat pas coronavirusit”: Pamje që tregojnë se si tanimë i kryejnë stërvitjet në palestra, njerëzit në Hong Kong

Kthimi në palestër kur të hiqet bllokimi i vendosur për shkak të coronavirusit mund të duket shumë ndryshe nëse vendet tjera, qoftë edhe Kosova, ndjek protokolle të ngjashme me Hong Kongun.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, kjo pasi që qendra financiare me popullsi të dendur ka sjellë një sërë masash që ka të ngjarë të bëjnë një seancë në palestër të duke shumë më “private”.

Kushdo që shpreson të shkojë në një qendër të tillë në qytetin aziatik tani duhet të plotësojë një deklaratë shëndetësore përpara se të kalojë një kontroll të temperaturës.

Ata gjithashtu duhet të përdorin sanitizuesin e duarve, të fshijnë makinat e tyre me dezinfektues, të shmangin burimet e ujit, të përdorin faculeta me alkool për të fshirë telefonin e tyre dhe të ruajnë distancën sociale për çdo kohë.

Palestrat në Hong Kong kanë prezantuar gjithashtu edhe ndarëse plastike në mes të pajisjeve të ushtrimeve për të ndaluar përhapjen e COVID-19.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!