Agjencia Zhurnal.mk

Rreth 250 mjekë mbesin pa paga, punojnë vullnetarisht

Rreth 150 mjekë e infermierë gjatë gushtit do të punojnë vullnetarisht. 100 u liruan nga puna për një muaj.

Për punën që e bën, nevojitet kujdes i veçantë.

E rreziku për mjekët, shtohet në kohë pandemie.

Pavarësisht kësaj, mbi 250 pjesëtarë të personelit mjekësor në Ferizaj, nuk do të marrin pagë në fund të muajit Gusht.

Kjo për shkak se kontrata njëvjeçare në mes të Komunës së Ferizajt dhe Organizatës “Caritas Kosova” përfundon në fund të muajit korrik.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!