Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi Maqedoni

Rriten çmimet e derivateve

Zhurnal Ads

Shkup, 11 janar – Zhurnal.mk – Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, solli vendim, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 1,64 për qind.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPER BS-98 rriten për 1,00 denar/litër, ndërsa çmimet e shitjes me pakicë të EURODIZELIT (D-Е V) dhe të Vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) rriten për 0.50.

ЕUROSUPER BS-95 do të shitet për 62.00 denarë për litër, ndërsa ЕUROSUPER BS-98 për 63.50 denarë.

Dizeli do të shitet për 53.50 denarë, ndërsa Vaji për djegie ekstra i lehtë 1 (EL-1) për 53.00

Në shtatë ditët e kaluara, të gjitha çmimet e referencës në tregjet e aksioneve botërore janë rritur – benzinë ​​me 5.431 për qind, naftë me 2.43 përqind, Vaji ekstra i lehtë për 2.872 për qind dhe karburanti për 5.156 për qind.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Si shkoi Kujtim Fejzullahu në qendër të Vjenës dhe kreu aktin, ja raporti i policisë austriake

T E

VMRO nuk u beson reformave në gjyqësor

R ZH

Mijëra euro nga buxheti i shtetit për shkak të procedurave të dobëta gjyqësore

E.E.

Besimi: Mbështetje e fuqishme nga Banka Botërore gjatë kohës së ballafaqimit me pandeminë

T E

LSDM: Këto ditë do të paguhet ndihma shtetërore prej 6.000 denarëve

E.E.

Mickoski: Sipas Raportit të Departamentit të shtetit, problem kryesor janë korrupsioni dhe ekonomia

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...