Rritet niveli i pjesës më të madhe të lumenjve

Shkup, 10 tetor – Niveli i ujërave në pjesën më të madhe të lumenjve në shtet është rritur në krahasim me ditën e djeshme, tregojnë  matjet e sotme të Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike.

Për 18 centimetra është rritur niveli i lumit Vardar në Demir Kapi, ndërsa për 10 centimetra në Veles. Përjashtim për Vardarin është vendi matës në Jegunovc ku për gjashtë centimetra është zvogëluar niveli  në krahasim me ditën e djeshme.

Për 10 centimetra është më i lartë niveli i lumit Strumica në Novo Sellë, për gjashtë centimetra i Bregallnicës në Berovë dhe për pesë centimetra i Pçinjës në Banjën e Katllanovës.  

Related posts

Menduh Thaçi fton ata që u larguan nga PDSH, hajdeni prap sepse PDSH është shtëpi e madhe

Redaksia

Shilegov: Gjatë ndërtimit të sistemit BRT do të mbrohet furnizimi me ujë dhe nuk do të ketë ngecje në komunikacion

D V

Sela: Gara e Argjentit është agjendë jo e blerë apo jeshile, por agjendë kuq e zi për Bërvenicën

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More