Agjencia Zhurnal.mk

Rritet numri i personave në vetizolim në Maqedoninë e Veriut

Shkup, 24 mars, zhurnal.mk – Numri i qytetarëve në vetizolim është rritur dhe tani ka arritur në 9.814 persona.

Sipas informacioneve të policisë, policia ka regjistruar 81 raste të shkeljes së orës policore.

Përgjegjësi do të kërkohet edhe nga prindit për fëmijët ndër 18 vjet, nëse nuk respektohet masa e ndalimit të lëvizjes nga ora 21:00 deri më 12:00.

Dje Qeveria e Maqedonisë vendosi që të rinjtë deri 18 vjeç nuk të mund të lëvizin nga ora 21:00 deri ora 12:00 të ditës së ardhshme, ndërsa më të moshuarit se 67 vjeç nuk do të lejohen të lëvizin nga ora 11:00 deri ora 05:00 e mëngjesit e ditës së ardhshme. Pra, ata mund të lëvizin vetëm gjashtë orë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...