Rrotullohet një kamion në bulevardin “Boris Trajkovski”

Shkup, 27 shtator – Një kamion i rrotulluar paradite shkaktoi ngecje në trafik në bulevardin “Boris Trajkovski” në pjesën ku kryhen punët ndërtimor për rikonstruim.

 

Në atë pjesë të rrugës që çon nga Draçeva drejt Ohisit, në mënyrë të alternuar lëshohen automjetet në të dy drejtimet. Nuk ka informata nëse dikush është lënduar.

Related posts

Deputetët për herë të pestë debatojnë për ribalancin plotësues të Buxhetit

Z H

Riatdhesohen luftëtarë të huaj dhe anëtarë të familjeve të tyre, shtetas të Republikës së Maqedonisë së Veriut

R Zh

Koment / Me kandidimin e kumbarës së Tarçullovskit, Mickovski qëllimisht provokon shqiptarët e Lubotenit ?!

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More