Rrugë e re e asfaltuar në Radishan

Sot u zhvilluan punimet e përfunduara në asfaltimin e rrugës Petko Jançevski në vendbanimin Radishani, në Komunën e Butelit.

 

Këto janë pjesët e aktiviteteve të planifikuara për rehabilitimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit të trafikut, thonë zyrtarët në Komunë.

Rruga e asfaltuar është pothuajse pesëqind metra e gjatë, dhe punimet që lidhen me rindërtimin dhe asfaltimin kryhen nga kompania Gamma Gradba.

I gjithë projekti do të kushtojë 1.2 milion denarë, pa TVSH.

Related posts

Takim i Shilegovit me kryetarin e Cetinjës, Kashkelan

D V

Dovzhan: Shpresojmë se dialogu Sofje – Shkup do ta zhbllokojë rrugën drejt BE-së për Maqedoninë e Veriut

D V

Ali Ahmeti: 11 shtatori ndryshoi çdo gjë dhe bota më nuk është e njëjtë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More