Agjencia Zhurnal.mk

Rrugë lokale në Veleshtë

Strugë, 14 maj – U rekonstrua dhe asfaltua rruga lokale në fshatin Veleshtë, rrugë e cila për vite me radhë ishte problematike për banorët e asaj zone. Falë iniciativës së Kryetarit të Komunës së Strugës z.Ramis Merko u rikonstrua dhe asfalltua ky aks rrugor.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...