Agjencia Zhurnal.mk

Rufati, zëvendës i ri i avokatit të popullit në Kërçovë

Shkup, 10 janar, zhurnal.mk – I sapozgjedhuri zëvendës avokat i popullit për qytetin e Kërçovës, Ylber Rufati ka deklaruar se do të punon në interes të qytetarëve me qëllim që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, transmeton Zhurnal.

“Do të punojë në interes të qytetarëve që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë liritë dhe të drejtat e tyre. Administrata publike të bëhet servis i vërtetë dhe të avancohet lidhja mes pushtetit dhe qytetarëve. Në mënyrë të ndershme dhe profesionale do ti ndjekim dhe mbikqyrim organet e pushtetit dhe në gjithë këtë shpresoj që do të kemi sukses”, tha Rufati.

Në kompetencë të zyres së sëvendës avokatit të popullit në Kërçovë përveç Komunës së Kërçovës, janë edhe Komuna e Ohrit, Strugës, Dibrës, Pllasnicës, Vevçanit dhe Makedonski Brod, thotë Rufati.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...