Maqedoni

Ruskoska: Hetimi mbi reklamim në portale do zgjerohet dhe në parti tjera

Zhurnal Ads

Shkup, 16 shtator – Prokurorja Vilma Ruskoska njofton se hetimi që ata filluan sot do të shtrihet në partitë e tjera politike.

Këtë mëngjes, Prokuroria Publike, në bashkëpunim me Ministrinë e Brendshme, konfiskuan dokumentacion nga tre kompani për të kontrolluar se kush, në çfarë mënyre dhe për çfarë shume ishte reklamuar si një program politik i paguar.

“Sot filloi hetimi për një parti politike, por ka informacion edhe për parti të tjera politike, kështu që ne ndoshta do të zgjerojmë hetimin,” tha prokurori Vilma Ruskoska..

Gjithçka filloi me Ministrinë e Brendshme, e cila paraqiti në Prokurorinë Publike një raport me të cilin ekziston dyshimi se partitë politike gjatë periudhës parazgjedhore paguanin për reklamat politike në portalet e internetit që ishin drejtpërdrejt të hapura dhe me pjesëmarrje të ulët.

Postime të ngjashme

Vazhdon gjykimi për organizatorët e “27 Prillit”

Z H

Do jemi afër Ballkanit perëndimor edhe gjatë valës së dytë me Covid 19

Z H

S’ka masa të reja kundër ndotjes së ajrit

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...