Agjencia Zhurnal.mk

Ruskoska për publikimet në ‘La Veritta’: Për shkak të mospasjes së dëshmive rasti është mbyllur

Shkup, 26 janar – Prokurorja Vilma Ruskovska tha se dokumentet e publikuara nga gazeta italiane ‘La Verita’ ishin pjesë e një hetimi të kryer në mes vitit 2014 dhe 2015.

Zoran Zaev dhe vëllai i tij Vice, u morrën në pyetje, por çështja u mbyll në vitin 2018 pasi nuk kishte asnjë provë që të dyshuarit kishin kryer ndonjë krim.

“Ajo që ka publikuar La Verita janë fragmente nga hetimi i prokurorisë. Kur shihen të gjitha bisedat, nuk ka punë hetimi tashmë”, tha Ruskoska dje për mediat.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...