Ruskovska: Për momentin mbetem në Prokurori

Shkup, 18 korrik – Menjëherë pasi Prokurori Publik, Ljubomir Joveski vërtetoi se me kënaqësi do të pranonte të emërohet si gjykatës i Gjykatës Kushtetuese, në opinion u parashtrua dilema nëse Vilma Ruskovska do të qëndrojë në Prokurori.

 

Dilema vjen për shkak se para një viti, Ruskovska deklaroi se nëse Joveski nuk do të jetë në Prokurori.

“Nuk janë të sakta informacionet se nuk do të jem në Prokurori dhe shkoj në fushën e avokatisë. Por, nëse pozitën e lëshon prokurori Ljubomir Joveski, atëherë edhe unë dal nga Prokuroria”, tha Ruskoska në shkurt të vitit 2020.

Në pyetjen nëse do të jetë në Prokurori nëse Joveski emërohet gjykatës, ajo tha se për momentin do të qëndrojë në Prokurori.

Mandati i saj përfundon në nëntor të vitit 2022, ndërsa u zgjedh në nëntor të vitit 2018 dhe mandati zgjat 4 vite.

Related posts

“Trajektorja” shtyhet derisa të emërohet gjykatës i ri

Z H

MASH: Deri më 15 shtator nxënësit e shkollave të mesme mund të aplikojnë për bursa

Z H

Shpallet konkurs për pranim të studentëve në konvikte shtetërore

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com