Sa kohë duhet pritur për t’u bërë pronar i një veture të re Toyota Land Cruiser?

Brezi i ri i SUV Toyota është një produkt jashtëzakonisht i kërkuar. Për shkak të mungesës së pjesëve, disa prodhues kanë pezulluar prodhimin e disa modeleve, dhe koha e dorëzimit është zgjatur ndjeshëm.

 

Disa modele kanë pritur për muaj, por mbajtësi absolut i rekordit ende vjen nga Toyota.

Lista e pritjes për Toyota Land Cruiser të ri po zgjerohet me shpejtësi. Më parë, Toyota njoftoi se, për shkak të kërkesës së lartë, modeli ishte shitur një vit më parë.

Gjërat po përkeqësohen, veçanërisht duke pasur parasysh faktin se modeli, për shkak të mungesës së pjesëve, nuk prodhoi një pjesë në muajin gusht dhe gjatë shtatorit.

Sidoqoftë, nëse një kërkesë e tillë vazhdon, shfaqje të caktuara do të priten deri në katër vjet, ka mësuar Cars Guide.

Toyota ka marrë më shumë se 20 mijë porosi që nga hapja e listës, dhe klientët japonezë kanë zgjedhur nivelet e zbukurimeve më të pritura të ZKS dhe GR Sport.

Para ndërprerjes së prodhimit, u dorëzuan vetëm 5,000 kopje. Në Australi, situata është edhe më e keqe dhe deri më tani vetëm automjetet demo kanë mbërritur në kontinent. 

Related posts

Të fshehura për vite dhe të mbuluara me pluhur – 174 vetura klasike do të dalin në ankand në Londër

D V

A është më mirë të vozisësh me kondicioner apo dritare hapur gjatë verës? Ja çfarë konsumon më shumë karburant

D V

Tesla shiti më shumë se 44,000 makina të prodhuara nga Kina në gusht

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More