Sadi Bexheti flet për humbjen e djalit dhe gruas (VIDEO)

Shkup, 7 tetor – Sot në emisionin e pasditës PASTEL ishte i ftuar Sadi Bexheti dhe vajza e tijë.

 

Përveç anës profesionale aty u fol edhe për pjesën e ndjeshme “familja”.

Në një sekuencë të shkëputur nga emisioni Sadi Bexheti flet me shumë dhimbje për humbjen e djalit dhe gruas së tijë. Ai shprehet se humbja e djalit ka qenë shumë e rëndë, dhe e ka rrëzuar në tokë.

Video e plotë

#Pastel | 07.10.2021

#Pastel | 07.10.2021TË NJIHEMI ME SADI BEXHETIN DHE FAMILJEN E TIJ

Posted by Sadi Bexheti Faqja Zyrtare on Thursday, October 7, 2021

Related posts

Rexhepi: Programi im është bërë më material të recikluar

Redaksia

Mickoski nga Gazi Baba porositi se synon krijimin e ardhmërisë për të gjitha gjeneratat

D V

Arifi: Nga dhjetori projekt për digjitalizim të plotë të shërbimeve komunale në Tetovë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More